Uncategorized

Kilpailuttamalla lainat voit keskittyä rauhallisin mielin palapelien kokoamiseen

Palapelien kokoaminen on tuhansien suomalaisten rakas harrastus. Itse asiassa palapelien kokoamisella on tieteellisten tutkimustenkin mukaan useita etuja: ne treenaavat aivoja, parantavat keskittymiskykyä, rentouttavat ja voivat ehkäistä jopa joidenkin muistisairauksien syntyä.

Palapelien kokoaminen onkin hauskaa puuhaa, jossa aivot joutuvat todelliselle koetukselle! Samalla palapelien maailmaan on kuitenkin vaikeaa hypätä, jos mielessä pyörivät rahahuolet. Harkitsetko esimerkiksi tälläkin hetkellä uuden lainan ottamista, mutta lainojen korkeat korkokulut kauhistuttavat? Tällöin apu voi löytyä lainojen kilpailuttamisesta.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Vaikka lainojen kilpailuttamisesta puhutaan yhä enemmän, kaikki suomalaiset eivät vieläkään muista kilpailuttaa lainojaan. Lainojen kilpailuttaminen voi aluksi kuulostaa monimutkaiselta tehtävältä, mutta todellisuudessa se on kuitenkin kaikkea muuta kuin monimutkaista! Lainojen kilpailuttaminen ei itse asiassa vie tänä päivänä kuin muutaman minuutin. Verkossa toimivat lainapalvelut tarjoavat kuluttajille ilmaisia lainojen kilpailutuspalveluita, joiden avulla kilpailutat hetkessä jopa kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset.

Lainat kilpailuttamalla näet jo muutamalla silmäyksellä, mikä saamistasi lainatarjouksista on kaikkein edullisin. Vertailu ottaa huomioon lainojen todellisen vuosikoron, johon sisältyy lainan nimelliskoron lisäksi myös kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Itse asiassa juuri näiden lainakulujen kanssa kannattaakin olla erityisen tarkkana, sillä ne voivat yllättäen nostaa edulliseltakin kuulostavan lainan todellisia kuluja huomattavasti. Lainojen kilpailutuksen avulla näet siis helposti, mitä kaikkia kuluja lainaan liittyy ja pystyt näin valitsemaan lainatarjousten joukosta oikeasti kaikkein edullisimman lainan.

Jos suunnitelmissasi on siis hakea kulutusluottoa, joustoluottoa tai vaikkapa yhdistellä vanhoja velkojasi yhdeksi uudeksi lainaksi, lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, sillä vain tällä tapaa pystyt näkemään helposti, mikä markkinoiden pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoaa juuri sinulle kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa. Joten kilpailuta lainat Rahalaitoksen kautta helposti jo vaikka tänään, ja voit taas rauhallisin mielin keskittyä palapelien kokoamiseen!

Keskity paremmin palapelin kokoamiseen, kun rahahuolet eivät paina mieltä

Näin helppoa lainojen kilpailuttaminen Rahalaitoksen kautta on:

1. Aloita lainojen kilpailutus täyttämällä Rahalaitoksen helppo lainahakemus. Nopeimmillaan lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Rahalaitos välittää hakemuksesi luottamuksellisesti yhteistyökumppaneilleen ja voit saada ensimmäiset alustavat lainatarjoukset jopa muutamien minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä. Lainahakemuksen täyttäminen on sinulle täysin ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa, mikäli yksikään saamistasi lainatarjouksista ei miellytä.

3. Valitse joukosta paras lainatarjous – vastaanotat kaikki lainatarjouksesi viimeistään 24 tunnin sisällä ja allekirjoitat lainasopimuksen kätevästi suoraan verkossa, joten sinun ei tarvitse varata erillistä aikaa konttoriin.

Kuten voit nähdä, lainan hakeminen onnistuu tänä päivänä helposti kokonaan netissä. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita lainatarjousten joukosta kaikkein edullisin laina. Tällä tapaa voit ratkaista suuriakin rahahuolia vain muutamalla hiiren napautuksella ja keskittyä sitten rauhallisin mielin kinkkisen palapelin kokoamiseen. Lisäksi, kun haet lainaa suoraan Rahalaitoksen sivuilta, voit saada nopeimmillaan lainarahat suoraan pankkitilillesi jopa saman vuorokauden sisällä – lainan hakeminen voi siis periaattessa viedä vähemmän aikaa kuin palapelin kokoaminen!